Logo

Suppehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
75 g smør
1 1/4 dl mælk
25 g gær

Pynt: 1 sammenpisket æg

Mælken lunes og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med.
Alle ingredienser æltes til en ensartet dej.
Dejen formes til en lang pølse, som derefter deles i 20 lige store stykker.
Dejstykkerne formes i gulerodsform, som rulles eller trykkes flade. Rul dejstykkerne til horn (sneglehus) fra den brede ende.
Sørg for, at den spidse del af dejen slutter i bunden, så hornet ikke springer op.
Hornene sættes på en smurt plade.
Dækkes med et klæde og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted. Stryges med det sammenpiskede æg og bages på ovnens midterste rille ved 220°C i ca 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brownies med nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MariebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeboller, Anjas lækreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BananfritterAnderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os