Logo

Surbrødsflütes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl lunken vand
20 g gær
1/2 dl kærnemælk
1/2 tsk salt
125 g sigtemel
125 g hvedemel
2 tsk kommen

Opløs gæren i vandet.
Tilsæt kærnemælk, salt, halvdelen af melet og kommen.
Ælt dejen godt. Ælt efterhånden mere hvedemel i, til dejen slipper.
Form to dejpølser i pladens længde.
Lad dem hæve tildækket et lunt sted ca. 15 minutter.
Lav skrå snit med 5 cm. afstand.
Bag brødene ca. 15 – 20 minutter ved 225°C.
Stil folieform med vand i bunden af oven, mens brødene bages.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landtærte med abrikos og kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os