Logo

Surbrødsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
1 dl lunkent vand
2 dl kærnemælk
1 tsk salt
1 spsk kommen
1 spsk olie
100 g rugmel
75 g sigtemel
225 - 275 g hvedemel

Gæren røres med vandet. Mælk og øvrige ingredienser tilsættes.
Det æltes sammen til en blank dej, dækkes med et fugtigt klæde og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Det slåes ned og æltes igennem, deles i tre portioner, der hver trilles til flûtes i en bageplades længde. Kommes på smurt plade.
Ridses på langs og efter hæver i 15 - 20 min.
Pensles med pisket æg, drysses med list kommen.
Bages midt i ovnen ved 225°C i 15 - 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nytårskonfetti cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daddelbrød med nødderTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid: ca. 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet....
• PariserbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!