Logo

Surbrødsflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Surbrødsflûtes

 

4 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid, i alt: 1¼ time. Bagetid: 20-25 min. Fryseegnet.

 

#

30 g gær

5 dl vand

1 dl kærnemælk

1 æg

½ dl olie

1 tsk salt

2 tsk kommen

350-400 g sigtemel

æg til pensling og kommen

*

1. Udrør gæren i det lune vand.

Tilsæt kærnemælk, sammenpisket æg, olie, salt og kommen.

Kom sigtemelet i lidt ad gangen og ælt dejen blank og smidig.

Stil den til hævning på et lunt sted i 1 time.

 

2. Ælt dejen let sammen og form den til 4 korte flûtes.

Lad dem efterhæve på bagepladen belagt med bagepapir i 15 min.

 

3. Snit brødene med en skarp kniv eller med barberblad og pensl dem med æg og drys evt. med kommen.

Bag dem ved 200 °C i 20-25 min.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grove hvedeflutes4 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid: 50-60 min. Bagetid: 20 min. Fryseegnet
• Flûtes med fuldkorns speltmelVirkelig skønne flutes med helt vildt sprød skorpe
• Osteflûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!