Logo

Surdej til rugbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1,5 dl kærnemælk
1 tsk salt
2,5 dl groft rugmel

Bland kærnemælk med salt og rugmel.
Drys lidt hvedemel over og dæk dejen med plastfilm.
Sæt skålen lunt i 4-6 dage.
Surdejen er nu klar til brug
Husk at tage surdej fra til næste gang du bager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?