Logo

Surdej til rugbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1,5 dl kærnemælk
1 tsk salt
2,5 dl groft rugmel

Bland kærnemælk med salt og rugmel.
Drys lidt hvedemel over og dæk dejen med plastfilm.
Sæt skålen lunt i 4-6 dage.
Surdejen er nu klar til brug
Husk at tage surdej fra til næste gang du bager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• WienerstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner, sprøde 1952 fra NyvangJulemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk og når man kommer...
• Amerikansk julekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med kanel 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os