Logo

Svampet müslikage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svampet müslikage

8 dl müsli med tørrede bær

1 dl hvedemel

100 g smør

2 æg

1 dl sukker

saften fra 1 appelsin + saften fra 2 appelsiner

5 cl sukker

Tilbehør: appelsinbåde, flødeskum eller cremefraiche.

 

Bland müsli med hvedemel.

Smelt smørret, og lad det svale af.

Del æg i blomme og hvide.

Pisk blommerne med halvdelen af sukkeret, til de er lyse og cremede.

Pisk hviderne, kom resten af sukkeret i, og pisk, til hviderne er stive og blanke.

Bland myslien med smør, æggeblommer og appelsin­saft, og vend derefter hviderne i.

Kom dejen i et lille smurt ildfast fad.

Stil kagen midt i ovnen ved 180°C i 25-30 minutter.

Kog appelsinsaft og sukker sammen, og hæld det over kagen, efter den er kommet ud af ovnen.

Lad kagen trække og blive kold, og server den med appelsinbåde og flødeskum.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?