Logo

Svensk krydderkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
160 g sukker
75 g farin
50 g hakkede mandler
3 tsk kanel
2 tsk nelliker
1 tsk ingefær
250 g hvedemel
2 strøgne tsk bagepulver
75 g smeltet afsvalet smør
 
Æggene piskes med de 2 slags sukker.
Heri kommes mandler, krydderier, det smeltede smør og til sidst hvedemel og
bagepulver.
Røres let sammen og fyldes i en velsmurt form, drysset med rasp.
Bages på nedderste rille ved 200ºC i 50 min.
Prøv med en tandstik, om kagen er bagt.
Den afsvales lidt i formen, inden den vendes ud på en bagerist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her