Logo

Svenske rugkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl vand
500 g hvedemel
2 spsk smør
1 tsk salt
60 g gær
2 spsk sirup
400 g rugmel
1 spsk Anis
1 spsk fennikel

Lun vandet og smelt fedtstoffet heri.
Opløs gæren i den lunkne væske.
Tilsæt hvedemel, salt, sirup og krydderier og ælt dejen, så den bliver smidig. Del dejen i 4 dele og form dem i store flade boller.
Lav et hul i midten på hver.
Lad kagerne hæve i 30 min og bag dem så ca 25 min.
Læg dem på en bagerist med et viskestykke over efter endt bagning.
Bages ved 225ºC i ca 25 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hveder til St. BededagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TrekløverkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffekage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig æbletærte - opskrift på en nem tærte med æbler og abrikosNår lækkersulten melder sig eller der kommer uventede gæster, er det godt at have en rulle...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os