Logo

Tærte Imperial

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdejsbund:
125 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
85 g smør el. margarine
2 spsk sukker
1 æggeblomme

Kransekagedej:
150 g marcipan
50 g sukker
1 æggehvide

Fyld:
1 dl kagecreme
2-3 spsk flødeskum
8-10 kogte ferskner el. abrikoser

Gele:
1 1/2 dl fersken- eller abrikoslage
3 blade husblas
1-2 spsk sherry

Mørdej:
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Koldt smør hakkes i. Sukker og æggeblomme røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Den rulles ud på en smørsmurt lagkageform. Marcipanen røres blød med sukker og æggehvide. Dejen sprøjtes ud som kant på mørdejen. Denne prikkes. Tærten bages i en forvarmet ovn 15 minutter ved 200°. Den afkøles på rist. Kagecreme, blandet med flødeskum og frugt, lægges på. Saften stivnes med udblødt, smeltet husblas og smages til med sherry. Geleen lægges på med en ske, når den er halvstiv.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Surdej - lav din egenSurdejen kræver omsorg og opmærksomhed, men til gengæld kvitterer den med en fantastisk...
• Ingefærsmåkager, Dagnys småkager med ingefær og kanel - de er bare go'e
• Ukrainebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os