Logo

Tærte med abrikoser og marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

300 g mørdej

100 g marcipan

1 dl fløde

6 syltede pærer

200 g abrikospuré

 

Mørdejen fordeles i en tærteform, der prikkes i bunden og bages i ovn ved 220°C ca. 10 minutter.

Marcipanmassen moses med fløde til en lind grød og forde­les over tærtebunden.

Tærten får yderli­gere 10 min. i ovn.

Pærerne fordeles på tærtebunden med den flade side nedad, og abrikospuréen fordeles over pærerne.

Tærten serveres med en klat cremefraiche.

Tærten kan evt. pyntes med hak­kede mandler.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?