Logo

Tærte med chokolademousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
100 g mandler
2 bittre mandler
200 g marcipan
2 æg
reven skal af 1 appelsin
Chokolademousse:
250 g god mørk chokolade
3 dl piskefløde
2 spsk flormelis
2 æggeblommer

Mal mandlerne samt de 2 bittre i en kværn eller blender.
Smuldr marcipan i og tilsæt æg samt appelsinskal.
Rør det hele til en jævn dej.
Beklæd en rund form med bagepapir.
Hæld mandeldejen i og bag bunden ved 200°C på midterste rille i ca 20 min. Lad den køle.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en skål.
Lad chokoladen smelte i vandbad.
Pisk fløden stiv.
Pisk flormelis og æg sammen og rør det i flødeskummet.
Rør til sidste den smeltede chokolade i.
Tag mandelbunden op af formen.
Beklæd formen med plastfolie og læg bunden tilbage i formen.
Bred chokolademousseen over bunden og dæk med plastfolie.
Stil den i køleskabet i ca 6 timer.
Tag tærten ud ½ time før serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?