Logo

Tærtebund 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
1/2 dl olivenolie
1 dl vand

Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype.

En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lauras pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bourdaloue med karamelliserede mandler cupcakesBetegnelsen "Bourdaloue" signalerer, at der indgår pærer og mandler i den pågældende ret....
• Mandeltærte på norsk faconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os