Logo

Tante Elisabeths honningkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
200 g farin (mørk farin)
125 g honning
3 tsk kanel
2-3 tsk nelliker
3/4 tsk ingefær
2 spsk hakket sukat
4 spsk hakkede mandler
revet citronskal
250 g hvedemel
1/2 tsk strøget hjortetaksalt

Æggene piskes med mørk farin til en tyk skum. Honning, krydderier og til sidst hvedemel og hjortetaksalt blandes i. Dejen hældes i en smurt 2-liters bageform og bages nederst i ovnen ved 175ºC i en time. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdigbagt. Kagen afsvales lidt, inden den vendes ud af formen. Lad den køle lidt mere af, inden den skæres i skiver og serveres med koldt smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt...
• Sprøde havregrynskager med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Horn med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gelato di tutti fruttiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os