Logo

Tante Elisabeths honningkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
200 g farin (mørk farin)
125 g honning
3 tsk kanel
2-3 tsk nelliker
¾ tsk ingefær
2 spsk hakket sukat
4 spsk hakkede mandler
revet citronskal
250 g hvedemel
½ tsk strøget hjortetaksalt

Æggene piskes med mørk farin til en tyk skum. Honning, krydderier og til sidst hvedemel og hjortetaksalt blandes i. Dejen hældes i en smurt 2-liters bageform og bages nederst i ovnen ved 175ºC i en time. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdigbagt. Kagen afsvales lidt, inden den vendes ud af formen. Lad den køle lidt mere af, inden den skæres i skiver og serveres med koldt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her