Logo

Tante Elisabeths honningkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
200 g sukker
3/4 dl honning
1 lille tsk ingefær
reven skal af 1 appelsin
150 g sigtet hvedemel
1 strøget tskf bagepulver

Æggeblommerne piskes med halvdelen af sukkeret, og resten af sukkeret varmes med honningen.
Rør hele tiden, også når massen hældes i æggeblommerne.
Hvedemel og bagepulver tilsættes sammen med ingefær og appelsinskal, og til allersidst blandes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.
Hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer 1 3/4 l.
Bages på nederste rille på en rist 200°C i 40-45 min.
Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt.
Kagen afsvaler 10 min i formen, inden den vendes ud og afsvaler under
formen.
Tips: Er fryseegnet
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade cookiesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mums søde pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ciabatta 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med solbærStreuselkuchen hedder denne tyske kage, som er bagt med solmodne solbær. Prøv evt. også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os