Logo

Tante Elisabeths honningkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
200 g sukker
¾ dl honning
1 lille tsk ingefær
reven skal af 1 appelsin
150 g sigtet hvedemel
1 strøget tskf bagepulver

Æggeblommerne piskes med halvdelen af sukkeret, og resten af sukkeret varmes med honningen.
Rør hele tiden, også når massen hældes i æggeblommerne.
Hvedemel og bagepulver tilsættes sammen med ingefær og appelsinskal, og til allersidst blandes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.
Hældes i en velsmurt, raspstrøet form, der rummer 1 ¾ l.
Bages på nederste rille på en rist 200°C i 40-45 min.
Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt.
Kagen afsvaler 10 min i formen, inden den vendes ud og afsvaler under
formen.
Tips: Er fryseegnet
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Margit's SolbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeboller, Anjas lækreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Napolitansk påsketærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkage m/chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!