Logo

Tante Gerdas kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

230 g hvedemel (4 dl)
125 g smør
125 g sukker
2 æggeblommer
¾ tsk bagepulver

remonce:
2 æggehvider
200 g sukker
65 g rasp
1 spsk mandelessens

Hvedemel, sukker og bagepulver røres grundigt sammen. Derefter tilsættes smør og æggeblommer. Det hele røres/æltes sammen til ensartet konsistens. Dejen trykkes ud i en tærteform 25-30 cm i dia. Remoncen røres sammen og fordeles ud over dejen. Bages i ca. 25 min ved 190ºC.

Serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her