Logo

Tebirkes - de go'e gamle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

100 gram smeltet smør
1 dl mælk
50 gram gær
1 æg
½ tsk salt
1 tsk sukker
125 g kvark natural eller hytteost
ca 6 dl hvedemel (350 gram)
1 æg til pensling
*

 
Bland smør og mælk.

Rør gæren i og tilsæt de øvrige ingredienser ælt godt.
Rul dejen ud ca. 20x65 cm.
Fold dejen så der bliver 3 lag og pensel "midten" med æg, inden den sidste side bliver foldet over.
Pensel igen med æg, og strø birkes på.
Del dejen i 12 og lad dem hæve cirka 30 min.

Bag derefter i varm ovn ved 220 °C i cirka 12-15 minutter.


Tebirkes er velegnede til frysning.




Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?