Logo

Teboller, engelske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv disse lækre engelske teboller, der selvfølgelig skal serveres til teen. På grund af den krydrede smag er bollerne allerbedst med kun smør eller eventuelt appelsinmarmelade.

 

2 1/2 dl mælk
25 g gær
75 g margarine
400 g hvedemel (6 1/2 dl)
1/2 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefær
1 pose pomeransskal (40 g)
æg til pensling

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, krydderier og pomeransskal tilsættes.
Dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen i ca. 15 min.
Bagetid ca. 20 min. ved 200°C.

Tips: Pga. den krydrede smag er bollerne bedst blot med smør og evt.
appelsinmarmelade

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lises FastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Broa - portugisisk majsbrødHer er et lækkert portugisisk inspireret brød med majs som er lækkert til fisk, supper...
• MarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål på tykmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os