Logo

Teboller, engelske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv disse lækre engelske teboller, der selvfølgelig skal serveres til teen. På grund af den krydrede smag er bollerne allerbedst med kun smør eller eventuelt appelsinmarmelade.

 

2 1/2 dl mælk
25 g gær
75 g margarine
400 g hvedemel (6 1/2 dl)
1/2 tsk salt
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefær
1 pose pomeransskal (40 g)
æg til pensling

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt, krydderier og pomeransskal tilsættes.
Dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 40 min.
Dejen slåes ned og formes til boller.
Efterhæver på pladen i ca. 15 min.
Bagetid ca. 20 min. ved 200°C.

Tips: Pga. den krydrede smag er bollerne bedst blot med smør og evt.
appelsinmarmelade

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pistacienødder og rosenvand cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Finsk hulbrødFinland er et godt brødland: finnerne lægger vægt på, at brød både skal smage godt og være...
• Roti CanaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære med hvid darjeeling og kakaosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os