Logo

Tekage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g margarine
375 g sukker
3 æg
500 g hvedemel
1 ½ strøgen spsk bagepulver
2 ½ dl mælk
æbler

Margarinen blødgøres og røres hvidt med sukkeret.
Æggeblommerne tilsættes et ad gangen.
Hvedemel og bagepulver blandes og hældes i skiftevis med mælken.
Til sidst tilsættes piskede æggehvider.
Hældes i en lille smurt form; dækkes med skrællede tyndtskårne æbleringe.
Bages i ca. ¾ time.
Kagen strøs med groft sukker og bages yderligere 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her