Logo

Tekage, Bentes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Selvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi den smager godt til teen? Prøv den en til søndagskaffen eller teen en koldt vinterdag eller som dessert.

 

 

Dej:
150 g smør
100 g sukker
2 æg
75 g kokosmel
50 g mørk chokolade
100 g rosiner
3/4 dl mælk
2 tsk bagepulver
175 g hvedemel

Pynt:
100 g flormelis
2 tsk kakao
2 spsk kogende vand
1 spsk kokosmel

Smør og sukker røres godt sammen, rør æggene i et ad gangen, tilsæt kokosmel og chokoladen, der er hakket i mindre stykker, samt rosinerne.
Bland bagepulveret godt med melet og rør det skiftevis med mælken. Dejen kommes i en velsmurt springform.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 180°C i ca 30 min.
Den kolde kage overtrækkes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bananbrød med hytteostBananbrød er en kagelignende brød. I denne opskift bliver der brugt hytteost hvilket giver...
• Linzertorte cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Briocher med choko-orangeBriocher er super lækre på morgenbordet eller til brunch eller snack. Her laves de med...
• AnanaspieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os