Logo

Tekage med hakket chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør
225 g sukker
6 hele æg
100 g hakket mørk bitter chokolade
nogle dråber mandelessens
275 g hvedemel
100 g rismel
2 tsk bagepulver

Glasur:
125 g flormelis
1/2 æggehvide
25 g smeltet mørk chokolade

Smør og sukker røres godt.
Slå æggene ud i en skål og slå dem let sammen og pisk dem lidt ad gangen i smørret.
Tilsæt mandelessensen.
Bland melsorterne, den hakkede chokolade og bagepulveret og rør det i med let hånd.
Smør en randform godt og fyld dejen i.
Bag kagen på nederste rille ved 170°C i ca. 50 minutter.
Tag den ud og løsn den forsigtigt, inden den vendes ud på en bagerist, hvor den afkøles.
Rør flormelis og æggehvide sammen til en lind glasur.
Fyld glasuren i et pergament-kræmmerhus og dekorer kagen.
Smelt chokoladen og kom den imellem glasuren i striber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Verdens bedste brød, sådan er det bareHar du hørt om verdens bedste brød? Det brød, der bages i gryde og bliver så utroligt...
• KirsebærpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!