Logo

Tekage med hakket chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
225 g sukker
6 hele æg
100 g hakket mørk bitter chokolade
nogle dråber mandelessens
275 g hvedemel
100 g rismel
2 tsk bagepulver

Glasur:
125 g flormelis
½ æggehvide
25 g smeltet mørk chokolade

Smør og sukker røres godt.
Slå æggene ud i en skål og slå dem let sammen og pisk dem lidt ad gangen i smørret.
Tilsæt mandelessensen.
Bland melsorterne, den hakkede chokolade og bagepulveret og rør det i med let hånd.
Smør en randform godt og fyld dejen i.
Bag kagen på nederste rille ved 170°C i ca. 50 minutter.
Tag den ud og løsn den forsigtigt, inden den vendes ud på en bagerist, hvor den afkøles.
Rør flormelis og æggehvide sammen til en lind glasur.
Fyld glasuren i et pergament-kræmmerhus og dekorer kagen.
Smelt chokoladen og kom den imellem glasuren i striber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her