Logo

Tebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hvedemel
100 g sukker
125 g smør eller margarine
1 æg
reven citronskal eller vanilje
æg, til pensling
mandler, korender eller groft sukker

Alt æltes koldt sammen.
Dejen køles i min. 30 minutter eller laves dagen før.
Udrulles i ca 1 cm.’s tykkelse og lægges på en smurt plade.
Pensles med æg og strøs med hakkede mandler, korender eller groft sukker.
Bages lysebrune ved jævn varme og udskæres i firkanter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?