Logo

Tebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
100 g sukker
125 g smør eller margarine
1 æg
reven citronskal eller vanilje
æg, til pensling
mandler, korender eller groft sukker

Alt æltes koldt sammen.
Dejen køles i min. 30 minutter eller laves dagen før.
Udrulles i ca 1 cm.’s tykkelse og lægges på en smurt plade.
Pensles med æg og strøs med hakkede mandler, korender eller groft sukker.
Bages lysebrune ved jævn varme og udskæres i firkanter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk landbrød med ost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SolskinsbrødTilberedningstid: 20-25 Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 35-40 min. Fryseegnet....
• Hindbærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os