Logo

Thekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g hakket sukat
50 g hakket pomeransskal
50 g hakkede cocktailbær
75 g korender
125 g rosiner
3 dl stærk the
1 æg
1 æggehvide
150 g farin
375 g hvedemel
2 tsk bagepulver

Udblød sukat, pomeransskal, cocktailbær, korender og rosiner i teen i 1-2 timer.
Pisk æg, æggehvide og farin skummende.
Bland hvedemel, bagepulver, den udblødte frugt og te i.
Kom dejen i en bagepapirbeklædt bradepande ca. 20x30 cm.
Bages ved 175°C i 30 - 35 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her