Logo

Timianbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 dl sigtemel
3-4 dl hvedemel
25 g flydende smør
1/2 tsk salt
2 tsk tørret timian
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 æg
1 dl kvark
smør
1 æg

Ælt. Hæver 20 min.
Smør en souffléskål (eller anden skål med lige kant) med smør.
Ælt og form til en stor bolle. Læg dejen i formen og lad den hæve ca.
30 min.
Pensl forsigtigt med sammenpisket æg og bag nederst i ovnen ca. 50 min. ved 175º.
Lad brødet blive i formen ca. 10 min., før det vendes ud og sættes til
afkøling på en rist.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengs 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade muffins -En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørdej 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelbunde med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os