Logo

Tinas pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl lunkent vand
25 g gær
75 g margarine
7,5 dl hvedemel
1 dl ymer/A38
1 æg
1/2 tsk salt
8 pølser

Rør gæren ud i det lunkne vand. Smelt margarinen og tilsæt ymer/A38. Varm det op til det er håndvarmt. Bland det sammen med gær og vand. Tilsæt æg og salt. Tilsæt melet lidt ad gangen indtil dejen opnår den ønskede konsistens. Del dejen i to og rul hver del ud til en cirkel på størrelse med en pizza, som igen deles i 8 dele hver. Lad dejen hæve i en lun ovn (50°) i 5-10 min. Imens skæres pølserne i halve. Rul hvert dejstykke om en halv pølse og placer hornet med spidsen nedad. Hornene bages i en 200° varm ovn i 10-15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grove minibrødTilberedningstid: 20 min. Hævetid, i alt: 1 time. Bagetid: 25-30 min. Fryseegnet. Grove...
• SodavandsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os