Logo

Tips: Frisk brød og boller op

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tips: Frisk brød og boller op


Skal brødet friskes op, pensles det med vand og pakkes ind i alufolie. 

Boller dyppes i mælk. 

Varm brødet i ovnen ved jævn varme i 10 minutter eller til det føles sprødt.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peber og chili - mild og hedPeberfrugter og chili findes i såvel søde og milde som stærke og brændende varianter
• - Trykkoger - trykkogning af grønsager m.m.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Olie, smør og margarineFedtstof er en basisråvare, derfor er det vigtigt at man kender forskel på de forskellige...
• Forført figenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
43708-07-2012 17:52:57 Leif Jespersen
Du kan "nøjes" med at holde brød, boller under koldt rindende vand "1 gang frem og tilbage" så i microovn v. fuld efekt i 1½-2 min. så bliver det blødt men lækkert. Dette kan dog kun gøres med hjemmebag.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!