Logo

Tips: Frisk brød og boller op

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Frisk brød og boller op


Skal brødet friskes op, pensles det med vand og pakkes ind i alufolie. 

Boller dyppes i mælk. 

Varm brødet i ovnen ved jævn varme i 10 minutter eller til det føles sprødt.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
43708-07-2012 17:52:57 Leif Jespersen
Du kan "nøjes" med at holde brød, boller under koldt rindende vand "1 gang frem og tilbage" så i microovn v. fuld efekt i 1½-2 min. så bliver det blødt men lækkert. Dette kan dog kun gøres med hjemmebag.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her