Logo

Tirami su - kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
16 stk Savoiardi kiks (lady fingers)
1 dl marsala (italiensk sød vin) eller cognac /Armagnac
4 kopper stærk kaffe
3  æg
3 spsk sukker
250 g bæger mascarpone
1/4 l. piskefløde
Kakao
 
Pisk æggeblommerne tykt med sukkeret og rør marscapone i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i cremen med bløde bevægelser.
Pisk fløden og vend også den i cremen.
Savoiarde kiksene dyppes i marsalavin/cognac og stærk kaffe, hvorefter de lægges lagvis mellem cremen.
Lav kagen dagen før brug, og lad den stå og trække køligt.
Sigt kakao henover desserten lige før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• EmmatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Prinsessekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flutes og boller med kernerHer er grove boller og flutes til både morgenmad, mellemmåltider, frokost og varm mad....
• Cloud CakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os