Logo

To kransekager à 18 ringe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nytår, Konditorkager

1 kg marcipanmasse
1 kg flormelis
28 stk halve tvebakker
7 store æggehvider
evt. ekstra hakkede mandler
olie og rasp til formene

Smør formene godt, drys dem med rasp. Pisk æggehviderne. Knus tvebakkerne i en plastpose, brug evt. kødhammer. Kom æggehviderne og massen sammen, tilsæt flormelis og tvebakker/rasp. Ælt dejen sammen, kør den gennem køkkenmaskinen, anvend kageplade med stor stjerne. Bag i forme eller på papir ved 175°, til de er svagt brune. Afkøl i formene; brug en strikkepind til at løsne med.

Opbevaring:
I fryseren, tag dem ud 1/2 time før brug. I plastpose med 1 sk. frisk franskbrød ca. 1 uge.

Pynt med glasur (flormelis rørt med æggehvide).
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel og vermicelli tærte cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-tranebærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KommenskiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert Eton MessDenne dessert kaldes "Eton mess" og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os