Logo

To kransekager à 18 ringe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nytår, Konditorkager

1 kg marcipanmasse
1 kg flormelis
28 stk halve tvebakker
7 store æggehvider
evt. ekstra hakkede mandler
olie og rasp til formene

Smør formene godt, drys dem med rasp. Pisk æggehviderne. Knus tvebakkerne i en plastpose, brug evt. kødhammer. Kom æggehviderne og massen sammen, tilsæt flormelis og tvebakker/rasp. Ælt dejen sammen, kør den gennem køkkenmaskinen, anvend kageplade med stor stjerne. Bag i forme eller på papir ved 175°, til de er svagt brune. Afkøl i formene; brug en strikkepind til at løsne med.

Opbevaring:
I fryseren, tag dem ud 1/2 time før brug. I plastpose med 1 sk. frisk franskbrød ca. 1 uge.

Pynt med glasur (flormelis rørt med æggehvide).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-tranebærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Konditorcreme med citrus, græskarkerner, hvid chokolade ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baconbrød med skalotteløgLækkert brød med bacon, der kan spises for sig selv som snack eller serveres som tilbehør...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!