Logo

Toastbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl mælk  
50 g margarine  
1 spsk sukker  
2 tsk salt  
40 g gær  
ca. 650 g hvedemel  
æggehvide til pensling  
 
Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm.
Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad.
Tilsæt sukker, salt og tilpas meget hvedemel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter.
Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen.
Bag brødet ca. 30 minutter ved 210ºC.
 
Tips: Opskriften passer til en form på 3 liter.  
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Luksus boller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brownies 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengstærte med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KrumkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os