Logo

Toastbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl mælk  
50 g margarine  
1 spsk sukker  
2 tsk salt  
40 g gær  
ca. 650 g hvedemel  
æggehvide til pensling  
 
Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm.
Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad.
Tilsæt sukker, salt og tilpas meget hvedemel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter.
Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen.
Bag brødet ca. 30 minutter ved 210ºC.
 
Tips: Opskriften passer til en form på 3 liter.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her