Logo

Toscakage med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
125 g sukker
100 g margarine (mælk og soyafri)
reven skal og saft af 1/2 citron
2 spsk vand
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Tosca masse:
100 g margarine (mælk og soyafri)
100 g finthakkede mandler
100 g sukker
2 spsk hvedemel
2 tsk vand

Æg, sukker og margarine piskes sammen, og resten blandes i.
Fyldes i en smurt springform
Bages min. 20 min. ved 150 o.
Toscamassen koges sammen og lægges ovenpå kagen, og bages lysebrun i 25 min. Kagen skal have ca. 45 min. ialt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RismelsplesknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte à la PauliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saras lækre mandelæblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbermarengs med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os