Logo

Trøffelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 dl mælk
1 plade god kogechokolade
150 g smør
300 g sukker
2 æg
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver

Creme:
50 g smør
1 plade god kogechokolade
3 spsk stærk kaffe
350 g flormelis
1 æg

Kog mælk og chokolade sammen og afkøl det.
Rør blødt smør godt med sukkeret, derefter med de sammenpiskede æg.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i skiftevis med chokoladen.
Fyld dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved jævn varme 175ºC ca 45 minutter,
Flæk den afkølede kage i tre lag og læg dem sammen med cremen:
Smelt smørret, opløs chokoladen heri, rør kaffen i og rør flormelis og æg i, når cremen er afkølet noget.
Kan pyntes med mandler eller nødder og evt. flødeskum

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her