Logo

Tranebærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyld:
200 g tranebær
150 g sukker
1 tsk stødt kanel
 
Dej:
275 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1/4 tsk salt
1 æg
50 g sukker
50 g smør
2 dl mælk
 
Kog tranebær, sukker og kanel under omrøring ca. 5 min.
Hæld det i en skål til afkøling.
Bland de tørre ingredienser til dejen.
Pisk ægget sammen med sukker, smeltet smør og mælk og tilsæt
melblandingen.
Vend de afkølede bær i dejen og fordel den i 12 smurte muffinsforme.
Bag kagerne ved 200°C i ca. 25 min. og lad dem stå 5 min. i formene, før
de vendes ud på en rist.

 
Tips: Der kan også bruges soltørrede tranebær. Så skal tranebærrene
blot tilsættes dejen sammen med 1/2 dl mælk ekstra.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaserede pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skumkage - bedstefar med skægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Halloween-kageChokoladekage lagt sammen med appelsinsmørcreme og pyntet som en græskarmand
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os