Logo

Transportkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
200 gram sukker
125 gram hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
50 gram hakket chokolade (gerne Knapper)
1 banan.
100 gram smeltet smør.
 
Til dejen piskes æggene med sukkert til en æggesnaps.
Smørret smeltes, afsvales og blandes skiftevis med hvedemel og bagepulver i æggene.
Den mosede banan og chokolade blandes i til allersidst.
Dejen fordeles 2/3 op i en velsmurt muffinsform eller papirforme.
Stilles på en bageplade, og over hver kage kan der drysses lidt mandelsnitter.
Bages på nederst rille ved 200ºC i ca 15 min, måske lidt længere, hvis du anvendes metalforme.
Kagerne skal være svagt gyldenbrune.
Fryses evt. i papirforme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Store bededags hvederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid og mørk chokoladekage med jordbærpuréDesserten er en lækker lagkage af mørke chokoladebunde lagt sammen med en hvid...
• TuckagebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød grapefrugtsalat med yoghurtflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os