Logo

Trylledej - Kan IKKE spises

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 strøgne kopper hvedemel
1 kop salt
¾ kop vand

Ælt dejen godt igennem i 10-15 min, - man kan godt komme enten mere hvedemel eller mere vand i.
Dernæst skal dejen hvile tildækket i ca. 1 time - ikke i køleskab.
Man kan godt gemme en rest trylledej i køleskab, men så skal den tages ud nogle timer før brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her