Logo

Tunge suppeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(10-12 stk)
 
10 g gær
1/2 liter vand
500 g emmer eller spelt (evt. blandet med hvedemel, hvis man ønsker et lettere brød)
1 tsk salt
 
Ælt dejen grundigt om aftenen, lad hvile til næste morgen på køkkenbordet (12 timer), ælt dejen igennem igen og form 10-12 boller. Lad hvile på køl til om aftenen (8-10 timer).
Bag brødene ved 220ºC i ca, 10 minutter.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cognackage, Bedstemors Prøv bedstemors spændende cognackage med mander og mørk chokolade. Server afkølet og måske...
• BlåbærpandekagerPandekager smager dejligt, og blåbær kan næsten kun gøre padekagerne bedre. Her er...
• Makronlagkage med bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk crépe med citroncreme, jasminte-sorbet ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os