Logo

Tunger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør/margarine
2 dl (l50 g)sukker
2 1/2 dl (150 g) hvedemel
5 æggehvider
50 g overtrækschokolade

Rør smør og sukker.
Bland melet i lidt ad gangen. Pisk hviderne stive og fold dem i dejen. Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetylle.
Sprøjt kagerne ud på en smurt plade 1 cm brede og 8 cm lange. Sæt dem ikke for tæt. Bag kagerne ved 180ºC i ca. 10 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist. Smelt chokoladen over vandbad og dyp den ene tredjedel af kagerne heri.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage, verdens bedsteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekager med sirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• De allerbedste browniesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os