Logo

Turrones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl mandler
2 ½ dl hasselnødder
2 ½ dl honning
2 ½ dl sukker
5 æggehvider


Skold mandlerne og smut dem.
Mandler og hasselnødder ristes let på en pande eller de ristes i ovn ved 150°C i ca. 20 minutter.
Hak dem fint.
Pisk æggehvider indtil de er meget stive og rør nødderne i.
Bland honning og sukker i en pande og smelt det.
Tilsæt nøddeblandingen, bland og rør hele tiden i ti minutter og tag væk fra varmen.
Hæld massen i et lavt fad, dækket med bagepapir.
Når det er koldt, drysse kanel over.
Snittes i små stykker, når det er stift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her