Logo

Tusind års kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør eller margarine
200 g melis
4 æg
250 g flormel
1/2 tsk hjortetaksalt
vanilje
50 g sukat
30 g mandler

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, de sammenpiskede æg irøres et ad gangen, hvorefter det sigtede hvedemel med hjortetaksalt tilsættes.
Vanille og småtskåren sukat kommes i dejen, og mandlerne smuttes og lægges hele eller flækkede på kagen som pynt.

Kandiserede kirsebær og valnødder kan tilsættes dejen.
Bages ca 1 time.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HverdagsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tropisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kage af nedfaldsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeis med muskatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os