Logo

Tusind års kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g smør eller margarine
200 g melis
4 æg
250 g flormel
½ tsk hjortetaksalt
vanilje
50 g sukat
30 g mandler

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, de sammenpiskede æg irøres et ad gangen, hvorefter det sigtede hvedemel med hjortetaksalt tilsættes.
Vanille og småtskåren sukat kommes i dejen, og mandlerne smuttes og lægges hele eller flækkede på kagen som pynt.

Kandiserede kirsebær og valnødder kan tilsættes dejen.
Bages ca 1 time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her