
 
7 g tørgær 
2 ½ dl håndvarmt vand 
1 tsk sukker 
2 spsk olivenolie 
400 g hvedemel 
1 spsk mælkepulver 
½ tsk salt 
Fyld: 
1 tsk olivenolie 
1-2 fed hvidløg 
12 sorte oliven 
frisk rosmarin 
1 tsk tørret oregano 
1-2 tsk groft havsalt 
Gær, vand og sukker røres til gær er opløst. 
Dækkes med film og hæver lunt i 10 min. til det er skummende. 
Olien tilsættes. 375 g hvedemel sigtes i sammen med mælkepulver og salt. 
Rør grundigt - tilsæt evt. mere hvedemel til dejen slipper. 
Æltes til den er blød og elastisk. 
Lægges i stor olieret skål. Filmes og stilles lunt i en time. 
Rulles ud og lægges i smurt bradepande 28x18. 
Filmes og hæver 30 min. 
Ovnen varmes til 180°C. 
Bland hvidløg og olie der pensles på brødet. 
Oliven, rosmarin, salt og oregano drysses over. 
Bages 20 - 25 min eller til det er sprødt.