Logo

Tusindbladstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
4 udrullede runde butterdejsbunde
2-3 spsk sukker

Fyld:
3 dl piskefløde
3 dl syrlig æblemos
1 spsk punch rom eller citronsaft

Glasur:
1 dl flormelis

Rul færdige butterdejsplader ud til runde bunde og læg dem på nogle smurte plader.
Prik bundene med en gaffel.
Pensl med lidt vand og drys dem med sukker.
Bag bundene på nederste rille ved 250°C i ca 5 min.
Løsn forsigtigt bundene fra pladen, men lad dem blive ligene til de er kolde, eller læg dem over på en bagerist.
Pisk fløden til fyldet stiv.
Rør flormelis og punch sammen til en klumpfri glasur.
Læg 3 af bundene sammen med flødeskum og æblemos.
Dæk med den fjerde bund og bred glasuren over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med KnasHer er opskriften på en utrolig let og lækker kage. Kage toppes med knas som blandt andet...
• Marcipankager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko-fladEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!