Logo

Tusindbladstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
4 udrullede runde butterdejsbunde
2-3 spsk sukker

Fyld:
3 dl piskefløde
3 dl syrlig æblemos
1 spsk punch rom eller citronsaft

Glasur:
1 dl flormelis

Rul færdige butterdejsplader ud til runde bunde og læg dem på nogle smurte plader.
Prik bundene med en gaffel.
Pensl med lidt vand og drys dem med sukker.
Bag bundene på nederste rille ved 250°C i ca 5 min.
Løsn forsigtigt bundene fra pladen, men lad dem blive ligene til de er kolde, eller læg dem over på en bagerist.
Pisk fløden til fyldet stiv.
Rør flormelis og punch sammen til en klumpfri glasur.
Læg 3 af bundene sammen med flødeskum og æblemos.
Dæk med den fjerde bund og bred glasuren over.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?