Logo

Tusindbladstærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 butterdejsplader

Fyld:
3 æggeblommer
3 spsk sukker
2 spsk Maizenamel
½ l fløde
2 tsk vaniljesukker
1 ½ dl abrikosmos

Pynt:
Flormelis
henkogte abrikoser

Optø butterdejspladerne og rul hver plade meget tyndt ud - pladen skal være så stor, at der kan skæres en dejplade på størrelse med en spisetallerken.
Prik hver dejplade med en gaffel, så buler de ikke så meget under bagning.
Bag ved 225°C i 10-15 min, eller til de er gyldne og sprøde.
Lad dem svale på en bagerist.
Creme:
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk Maizenamelet i.
Bring fløden i kog.
Hæld den i æggemassen, mens der piskes.
Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, mens der piskes.
Tag gryden af varmen og rør vaniljen i og lad cremen svale.
Fordel først abrikosmos på de to butterdejsplader, derefter creme. Læg bundene sammen.
På øverste bund drysses sigtet flormelis.
Pynt med henkogte abrikoser skåret i smalle både.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?