Logo

Tvebakkage - Cake rusk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tvebakkage - Cake rusk

3 æg
1,5 dl sukker
15 tvebakker
100 g mørk chokolade

Æg og sukker piskes sammen, tvebakkerne knuses og røres i sammen med chokoladen, som er hakket.
Hældes i en springform og bages ved 180°C i 30-35 min.

Madopskrift billede

Kan også købes færdige (i udlandet).

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
69727-04-2010 13:53:09 Langfeldt
nemlig!!!!!!

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?