Logo

Tvebakkage - Cake rusk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tvebakkage - Cake rusk

3 æg
1,5 dl sukker
15 tvebakker
100 g mørk chokolade

Æg og sukker piskes sammen, tvebakkerne knuses og røres i sammen med chokoladen, som er hakket.
Hældes i en springform og bages ved 180°C i 30-35 min.

Madopskrift billede

Kan også købes færdige (i udlandet).

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberpie med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SafranbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergrød i dessertglasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
69727-04-2010 13:53:09 Langfeldt
nemlig!!!!!!

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os