Logo

Tvebakkage - Cake rusk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tvebakkage - Cake rusk

3 æg
1,5 dl sukker
15 tvebakker
100 g mørk chokolade

Æg og sukker piskes sammen, tvebakkerne knuses og røres i sammen med chokoladen, som er hakket.
Hældes i en springform og bages ved 180°C i 30-35 min.

Madopskrift billede

Kan også købes færdige (i udlandet).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
69727-04-2010 13:53:09 Langfeldt
nemlig!!!!!!

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her