Logo

Tvebakkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kaffekopper sukker
3 æg
15 tvebakker
jordbær og eller ¼ dl flødeskum
 
Pisk sukker og æg. Tvebakkerne knuses og kommes i massen.
Dejen hældes i en springform og bages ved 200°C i ca. 30 min.
Inden serveringen piskes flødeskummen og jordbærrene blendes.
Begge dele lægges på kagen af gæsterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her