Logo

Tvebakkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kaffekopper sukker
3 æg
15 tvebakker
jordbær og eller 1/4 dl flødeskum
 
Pisk sukker og æg. Tvebakkerne knuses og kommes i massen.
Dejen hældes i en springform og bages ved 200°C i ca. 30 min.
Inden serveringen piskes flødeskummen og jordbærrene blendes.
Begge dele lægges på kagen af gæsterne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havregrynskager med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Strawberry ShortcakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyggemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk nytårskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os