Logo

Tvebakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
50 g margarine
15 g sukker
¼ tsk kardemomme
1 dl mælk


Sigt hvedemel og bagepulver og gnid sammen med margarinen.
Tilsæt sukker og kardemomme, og rør mælken i.
Strø hvedemel på et bord el. bræt og ælt dejen med håndfladen, indtil den er sammenhængende og blank.
Tril dejen ud pølser skær disse i ensartede småstykker og form dem til boller sæt dem på en melet plade og bag dem lyse 200°C vamrt i 10 minutter.
Lad dem afsvale, "sav" dem over med en meget skarp kniv og bag dem atter ved 150°C varmt i 20 minutter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?