Logo

Tyndbrød birkes og med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 stk

10 g gær
2 1/2 dl håndvarmt vand
1 tsk salt
100 g sigtemel
ca. 250 g hvedemel
Pensling:
1 spsk sesamolie
2 spsk varmt vand
sesamfrø og birkes

Smuldr gæren og rør den ud i vandet.
Tilsæt salt og hvedemel og ælt dejen smidig.
Del dejen i 6 og form dem til boller. Efterhæves tildækket på bordet ca. 30 min. Rul hver bolle meget tynd med kagerulle på et meldrysset bord og læg dem på smurt bageplade.
Bland vand og sesamolie og pensl brødene og drys til sidst sesamfrø og birkes på.
Sæt brødene på midterrillen i en 225º forvarmet ovn. Bages 5-7 min.
Afkøles på en rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fynsk brunsvigerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Shirmal - pakistanske hvedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friterede bananer med sesamfrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os