Logo

Tyndbrød med birkes og sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 g gær
2 1/2 dl håndvarmt vand
1 tsk salt
100 g sigtemel
250 g hvedemel
Pensling:
1 spsk sesamolie
2 spsk varmt vand
sesamfrø og birkes
 
Smuldr gæren og rør den ud i vandet.
Tilsæt salt og hvedemel og ælt dejen smidig.
Del dejen i 6 og form dem til boller.
Efterhæves tildækket på bordet ca. 30 minutter.
Rul hver bolle meget tynd med kagerulle på et meldrysset bord og læg dem på smurte bageplader.
Bland vand og sesamolie og pensl brødene og drys til sidst sesamfrø og birkes på.
Sæt brødene på midterrillen i en 225ºC forvarmet ovn.
Bages 5-7 minutter.
Afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dejlige grovbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PekannøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Festlig fødselsdagsfestI februar er det Sebastians fødselsdag hurra hurra hurra. Det fejrer vi med boller,...
• Citronfromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os