Logo

Tynde og sprøde pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 spsk sukker
1/2 tsk kardemomme
1/4 liter sødmælk
1/2 dl øl
3 æg
50 g margarine
 
Hvedemel bagepulver og krydderier sigtes sammen.
Mælk, øl og sammenpisket æg tilsættes.
Lige før bagningen røres smeltet margarine i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SmørrebrødskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregryn og rosin cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Store scones til CamembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små ingefærpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os