Logo

Tynde og sprøde pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1 spsk sukker
½ tsk kardemomme
¼ liter sødmælk
½ dl øl
3 æg
50 g margarine
 
Hvedemel bagepulver og krydderier sigtes sammen.
Mælk, øl og sammenpisket æg tilsættes.
Lige før bagningen røres smeltet margarine i.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?