Logo

Tyrkiske kaffebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
125 g smør
125 g sukker
2 æg
2 tsk kardemomme
400 g hvedemel
 
Fyld:
90 g smør
2 spsk kakao
1 æg
 
Pensling: æg og thesukker
 
Rør sukker og smør godt sammen med en elpisker
Tilsæt æggene
Vend hvedemel og kardemomme i og ælt dejen
Rør fyldet sammen i en anden skål med en elpisker
Tril dejen til en pølse og del den i 20 stykker
Hvert stykke rulles runde med en kagerulle, ikke for tynde
Læg 1 tsk fyld på hver, luk dejen og fyldet og lav kaffebrødene lidt ovale
Pensl med æg og drys med thesukker
Bages midt i ovnen ved 225°C i 10-15 minutter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lagkage med makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller Her er en meget nem og hurtig opskrift på boller. Prøv dem som supplement til rugbrød i...
• Mandel-appelsinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os