Logo

Tysk surbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Surdej:
3 dl vand
25 g gær
150 g sigtebrødsmel

2 dl lunkent vand
1 spsk olie
2 tsk salt
1 ½ spsk kommen
600 g sigtebrødsmel

Surdej:
Vand, gær og sigtebrødsmel røres sammen.
Folie lægges over, og surdejen står lunt til næste dag.
Surdejen blandes med de øvrige ingredienser, og dejen æltes godt
igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et brød.
Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.
Bagetid ca. ½ time ved 200°C.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her