Logo

Ukrainebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l lunkent vand
25 g gær
2 tsk salt
1 tsk sukker
1/4 l kærnemælk
1/2 dl olie
250 g sigtemel
450 g hvedemel (ca.)

Rør vand og gær sammen, til gæren er opløst.
Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt hvedemel tilbage i begyndelsen og ælt det i dejen efterhånden, til dejen er blank og smidig.
Lad dejen hæve lunt og tildækket til dobbelt størrelse, i ca. 1 1/2 time. Ælt dejen let igennem og form den til et stort, rundt brød.
Lad det efterhæve på pladen i ca. 20 minutter.
Bag brødet i 35-40 minutter ved 200ºC på nederste ovnrille.
Køl brødet af på en bagerist.
Mens det køler af, krakelerer skorpen let.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med rabarberRabarber smager fantastisk og er samtidig sunde - botanisk set er det faktisk en grøntsag....
• Marcipan-pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade cookies 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan- og sagocremeDessert lavet af bananer og sagogryn. Sagogryn bruges often i det asiatiske køkken hvor de...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os