Logo

Ukrainebrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær (1 pk)
5 dl vand
4 spsk olie
100 g sigtemel
1 spsk salt
ca. 700 g hvedemel.
 
Gæren smuldres og røres glat med 1 dl lunkent vand.
Kom resten af vandet i, lunet.
Tilsæt olie, sigtemel, salt og det meste af hvedemelet. ælt dejen grundigt og kom hvedemel i, til den slipper. dæk fadet og lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbeltstørrelse.
Ælt dejen igennem og form det til et stort rundt brød (eller 2 mindre), der sættes på plade med bagepapir.
Efterhæves til dobbelt størrelse. sæt evt. en "krave" af alufolie/bagpapir omkring brødet, hvis det breder sig for meget på pladen.
Bages på nederste rille ved forvarmet ovn ved 200°C i ca. 1 1/4 time.
Deles dejen til to brød er babgetiden ca. 40 min.
Afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokos muffins - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananaskage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KøbenhavnerbirkesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordnøddeis med karamelsouce og småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os